Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 octombrie 2012

Obama vs Romney

Cred ca indiferent ce spun momentan sondajele, batalia inca nu este castigata de niciunul dintre cei doi candidati la Casa Alba. Dat fiind faptul, ca in urma ultimei dezbateri televizate, Romney a reusit sa mai castige din electorat si sa se apropie la doar 3 puncte procentuale de Obama. (46 la 49), zarurile inca nu au fost aruncate.

Nu sunt o experta si nici nu vreau in politica, insa mi-au atras atentia din nou campaniile electorale ale americanilor. Da, stiu ca se invart foarte multi bani in aceste actiuni de promovare ale candidatilor, insa sunt atat de bine realizate, incat parca nici nu-ti mai pasa. Se folosesc de toate canalele de comunicare, inclusiv de social media pentru ca mesajul fiecarui candidat sa ajunga la fiecare tip de public. Va recomand sa le urmariti macar o data. Pe mine sigur m-ar convinge sa merg sa-mi exercit dreptul de a vota. In Romania, nu mi s-a intamplat niciodata asta.

Oare vom avea si noi vreodata parte de campaniii electorale ca in America ? Oricat de optimista as vrea sa fiu, nu prea intrevad o schimbare in tara noastra in viitorul apropiat.

Va recomand sa urmariti ultima dezbatere prezidentiala dedicata politicii externe, din aceasta dimineata (ora 4 a Romaniei) macar varianta inregistrata, in care cei doi candidati la Casa Alba se vor intalni la Universitatea Lynn de la Boca Raton din Florida. Ambii candidati trebuie sa iasa la atac si nu trebuie sa bata in retragere, sa fie defensivi.

Sper sa va conving cu "ad"-urile de mai jos sa urmariti cum fac altii campanii prezidentiale pentru a-si castiga electoratul. :)

Enjoy !

Barack Obama - democrat :

sau 

Mitt Romney - republican :


Noi cu cine votam ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu