Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 octombrie 2012

Dream ... passion ... real life

Imi plac oamenii inteligenti, educati, scoliti, dar asta nu inseamna ca refuz sa interactionez si cu persoanele care nu au avut aceasta sansa de la viata sau poate nu asta si-au dorit. 

Dincolo de inteligenta, apreciez enorm la o persoana chiar daca nu o cunosc personal (desi mi-as dori pe unii dintre cei despre care am citit sa ii cunosc personal) curajul de a fi diferit si determinarea de a-si urmari pasiunea. Sunt multi si, din pacate, nu toti sunt in lumina reflectoarelor, desi ar trebui.

Avem multe de invatat de la ei, sunt oameni minunati si se afla printre noi, unii chiar mult mai aproape decat am crede. Poate sa fie vecina ta, care s-a hotarat sa renunte la un job nepotrivit si sa-si dedice intreaga viata pasiunii sale sau prietenul unui prieten care, desi este foarte bine platit si aparent are tot ce si-a dorit, pleaca intr-o calatorie departe de toti si toate sau poate chiar in jurul lumii, pentru a se simti implinit.

Romania afla mult prea tarziu de ei, cand deja sunt descoperiti si "adoptati" de altii. Pacat !

Candva in existenta mea mi-as dori sa pot face un site sau macar un blog in care sa scriu doar despre acesti oameni, despre pasionatii care-si urmaresc visul hotarati sa obtina ce si-au propus. Ei sunt oamenii de succes, chiar daca de cele mai multe ori nu au conturile pline si, daca ii asculti, toti iti vor spune ca au incercat sa transforme NU-urile in DA-uri.

Din aceasta categorie de oameni cu siguranta face parte si Mihai TUFA, care din data de 16 februarie 2012 a pornit intr-un tur foto al lumii pe jos : "The World Photo Tour". Aceasta experienta este preconizata a se intinde intre 5-7 ani. Acum, dat fiind varsta destul de frageda de 26 de ani, trebuie sa ai o motivatie extrem de puternica ca sa renunti la tot si sa pleci in jurul lumii mi-am zis. Da : are. Vrea ca in acest timp sa stranga din donatii cate 100.000 de lire pentru fiecare dintre cele 3 fundatii pe care le reprezinta. 

Nu am auzit decat dintr-o intamplare pe unul dintre blogurile pe care le citesc frecvent despre acest om. Pacat ! Ar fi meritat mult mai multa atentie din partea mediei romanesti. Cu siguranta ar avea multe de impartasit.

Mai multe detalii despre traseu, precum si poze gasiti pe site-ul lui : http://theworldphototour.com/.

Tu ce oameni deosebiti cunosti ?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu