Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 octombrie 2012

Last day on the Earth - 21.12.2012 ?

Din nou a aparut in vizorul publicului o noua data cu semnificatie apocaliptica, mai putin cunoscuta in Romania ce-i drept. In aceasta seara, urmarind emisiunea "In premiera" de la Antena 3, am putut afla ca in alte tari oamenii i-au in serios faptul ca se va apropia sfarsitul lumii pe 21.12.2012 : SUA, Rusia, Norvegia, etc. 

E adevarat ca in ultimii 2000 de ani au tot fost "alarme false" despre o posibila Apocalipsa, ceea ce ne-a facut pe unii dintre noi sa devenim neincrezatori. Se pare ca de data aceasta insa este vorba despre o predictie mayasa, deoarece calendarul acestora se opreste brusc in ziua solstitului de iarna de anul acesta. In acea zi va avea loc o aliniere a planetelor la centrul galaxiei si totodata se va incheia o rotatie perfecta a axei pamantului, fenomen care se intampla o data la 26.000 de ani, producandu-se si o inversare a polilor magnetici.

Din aceste motive, se vorbeste ca aceasta predictie are baze mai profunde despre celelalte.

Voi ce parere aveti ? Vine Apocalipsa mult asteptata in acea zi ? Sunteti pregatiti ?

Eu am ceva dubii. Sunt convinsa ca va exista un astfel de sfarsit, pentru ca au tot fost diverse "semne", insa nu cred ca poate fi prezisa cu atata exactitate.In plus, prefer sa nu ma gandesc la astfel de lucruri, oricat de certe ar parea in vizorul altora si, cred ca cea mai buna varianta, este sa-ti traiesti fiecare zi, ca si cum ar putea fi ultima pentru ca se poate ca sfarsitul existentei tale pe Pamant sa fie chiar maine dintr-un motiv foarte stupid.:)

Prin urmare, traiti-va viata cat se poate de frumos ! Si maine este o noua zi, care poate fi mai buna decat cea de azi si mai putin buna decat poimaine. :))) Depinde de voi  !

Seara buna !

P.S.: Pentru cei care totusi vor sa se pregateasca pentru "Sfarsitul lumii", gasiti foarte multe surse pe internet (de exemplu : Sfarsitul lumii 2012), inclusiv cum sa va cumparati buncare. Succes va doresc !

2 comentarii:

  1. :)) N-am eu norocul asta! Tu iti dai seama ca asta ar fi singura solutie ca sistemele astea de stapanesc lumea sa dispara? De aia zic: n-am eu norocul asta! Eu cred ca alinierea planetelor o sa aiba un impact asupra noastra dar nu va disparea Pamantul si nici viata de pe Pamant. In alta ordine de idei, sfarsituri si inceputuri sunt in fiecare zi. Si apoi... nu inteleg de ce intra oamenii atat in panica pentru ca de trait viata si-o traiesc ca si cum ar fi morti. Ce pierd?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine. :) Ce pierd ? Poate ca viata anosta pe care o traiesc zi de zi. Cred ca ajung sa se obisnuiasca si cu asta si le este greu sa renunte la ea. In plus, nu reusesc sa vada dincolo de sfarsit.

      Ștergere