Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 octombrie 2012

New ... "brand new"

O  noua lansare in online-ul romanesc intr-o vreme in care ai fi tentat/a sa zici ca nu ar mai fi avut rost : Revista Bulevard (proiect Adi Hadean).

Ca la orice inceput de drum, aspiratiile sunt marete, iar munca pe masura. Fiecare clipa petrecuta pentru lansarea business-ului si mentinerea acestui produs in ochii publicului, inseamna o clipa extrem de pretioasa, care trebuie sa apropie produsul de publicul tinta. Sa fim cinstiti ! Cu totii ne dorim acelasi lucru, dincolo de a fi apreciata munca, si anume : sa vindem ceea ce "producem" si, nu oricum, ci foarte bine. Vorba aceea : degeaba esti geniu, daca nu te cunoaste nimeni. :)))

Aceasta revista online se doreste a fi diferita de restul deja existente, doreste sa nu transforme povestile "spuse" in experiente obositoare, ci sa fie pline de bucurie si speranta. 

La prima "rasfoire", recunosc ca mi-a trezit interesul, iar in viitor sper ca si simturile. Am incercat cu un ochi critic sa analizez diverse detalii, insa momentan imi place (si nu doar gratie flacarii violet utilizate .... sau ?). 

Prin urmare, voi mai "poposi" in curand pe la ei sa vad daca sunt la fel de primitori si daca isi respecta promisiunile facute la inceput :)

Clar. Are nevoie de sustinere pentru a face fata vicisitudinilor vremii, carcotasilor si chiar posibilelor momente lipsite de inspiratie.

Va rog cu aplauze sa primiti in sufletul vostru : "Bulevard. Revista Bulevard" !

"Rasfoiti fila cu fila" doar aici : Bulevard.
Sursa foto : MANAFU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu