Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 octombrie 2012

It' s a must ....

... pentru mine.

Dincolo de faptul ca imi place Joaquin Phoenix ca si actor, subiectul mi se pare extrem de interesant in contextul rolului jucat de Biserica Scientologica in divortul foarte mult mediatizat la nivel global dintre Tom Cruise si Katie Holmes. In plus, specialistii considera productia deja ca fiind unul dintre favorite la premiile Oscar de anul viitor si asta doar prin prisma subiectului abordat (nasterea scientologiei - "religia Hollywood-ului").

Ma bucur ca atat Joaquin Phoenix, cat si regizorul peliculei (Paul Thomas Anderson) revin pe ecran cu aceasta pelicula, care va fi se pare o satira la adresa scientologiei, actiunea petrecandu-se prin anii '50 (nu exista referiri explicite, ci doar asemanari evidente cu principiile acestei secte). Regizorul a lucrat aproape 12 ani la aceasta drama religioasa, iar bugetul a fost in jur de 40 milioane de $.

Misterul care planeaza in jurul acestei productii, despre care inclusiv Tom Cruise s-a aratat deranjat, nu stiu daca este doar o strategie de marketing menita sa determine castiguri fabuloase sau chiar va fi o capodopera. Cert este ca mie mi-a trezit interesul. 

La Festivalul de Film de le Venetia din septembrie, "The Master" a pierdut premiul cel mare Leul de Aur, din cauza rigiditatii regulamentului. Astfel, desi fusese declarat marele castigator al trofeului, din pricina faptului ca mai  primise deja 2 premii, jurul a fost nevoit sa-si schimbe decizia.

Inca un motiv pentru care ar trebui sa urmariti acest film ar fi ca imaginea a fost semnata de Mihai Malaimare Jr. Yep ! :)

Lansarea filmului va avea loc pe 12 octombrie in SUA, dar momentan in Romania nu exista o data stabilita.

Pana atunci, "hraniti-va" curiozitatea cu urmatorul trailer :




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu