Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 noiembrie 2012

Nu am sa va dau rest ...

De cate ori ati auzit asta ? Sunt sigura ca de suficiente ori, incat sa va fi deranjat. Dincolo de tonalitatea folosita atunci ni se spune asta, urmeaza "THE BIG LOOK".

In general, desi suntem clientii dupa care comerciantii ar trebui sa "alerge", trebuie sa recunoasteti ca suntem destul de intelegatori si ne conformam. Astfel, fie acceptam sa ni se rotunjeasca suma de la care ni se poate oferi rest (daca nu este prea mare diferenta ce  nu poate fi acoperita), fie cautam un alt comerciant care ne poate ajuta cu schimbarea bancnotei.

De ce ar trebui sa facem noi asta ?Ar trebui sa fie problema noastra ?

Nu stiu. Poate ca inainte de a iesi din casa, ar trebui sa ne asiguram ca avem bani ficsi pentru o viitoare cumparatura. :)))

Stiam ca exista obligativitatea ca fiecare comerciant sa ofere rest.

Astazi mi s-a intamplat iar aceasta situatie. Trebuia sa-mi ofere ca si rest doar cateva sute pentru o bancnota de 100 RON. Observ ca si-au cam luat-o in cap ! Hmm ! Mda ! 

A avut noroc domnisoara respectiva ca m-a prins intr-o dispozitie buna si fara chef de a-i reminti "regula", dar data viitoare cand voi mai fi pusa in ipostaza asta, voi reveni la acel comerciant cu pumnii plini de maruntis. :))

Ce ziceti ? Ar fi o lectie buna ?:)

Sursa foto : About.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu