Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 noiembrie 2012

I'm sexy and I know it

Subiect principal al postarii : barbatii. Nimic nou, nu-i asa ? Doamne, cat de mult ii "transam" in discutii, bucatica cu bucatica ! :)) Se stie. Daca nu incepem o conversatie despre ei, cu siguranta ii vom "aborda" pana la finalul intalnirii noastre ... asa ca intre fete : dulce.

Target : barbatii activi, din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 20-50 de ani, (ne)cuplati, dar si femeile care sunt in viata lor (de ce nu ?)

Ce ma "roade" : ce-l face pe un barbat sa fie sexy ? De ce unii aleg sa fie atat de neglijenti cu infatisarea lor?
 
Un barbat care are "acel ceva", incat te face sa te uiti tamp la el (remarcati ca este vorba despre o persoana pe care nu o cunosti personal, dar pe care ai vrea cu siguranta sa o abordezi), poseda clar :
  • un look ingrijit : haine, tunsoare, ingrijire corporala. Nu trebuie sa ai pachetele de muschi, dar nici sa te incapatanezi sa porti "bagajul" cu tine. Nu conteaza ca ai 10 copii acasa si un job care-ti rapeste tot timpul. Este vorba despre respectul fata de tine, dar si fata de femeia din viata ta (ca sa nu mai punem la socoteala cat de sanatos esti avand "investitia" asta). Prin urmare, putina ambitie nu strica : jos burta ! Asa cum iti place sa te uiti dupa caprioare si noua ne plac cerbii .... nu ursii. Totodata, nu trebuie sa arati de parca ai imprumutat haine de la bunicul tau sau de la un amic si sunt cu doua numere mai mari, dar nici ca te strang pantofii ... daca ma intelegi ? Incearca sa-ti gasesti stilul care-ti reflecta cel mai bine personalitatea ! Iar parul : ar merita si el o atentie aparte. Se multumeste cu putin, iar o vizita la criminalul sau - frizerul, poate fi o adevarata placere. Sa nu mai vorbim despre parfum ... Hmm ! Da ! Cat mai masculin, dar discret.
  • + atitudine "de milioane" : mers, privire ... totul :)). Poate ca esti suparat ca echipa preferata de fotbal a pierdut, cafeaua de dimineata nu a fost buna si masina a facut pana tocmai atunci cand vroiai sa o folosesti, dar chiar trebuie sa mergi cocosat, abatut ... un pic "dezmembrat" ? Trebuie sa emani incredere, pofta de viata  si sa radiezi. Avem noi destule motive pentru care sa ne plangem, incat nu este necesar sa ne transmiti si tu asta. Nu tebuie sa-ti plang de mila, ci sa mor de invidie pe individa care te are ... Deci : FII BARBAT !
Fiecare are o modalitate aparte de a aprecia sex-appeal-ul barbatilor, insa, in general, ATITUDINEA face toti banii, atunci cand nu este doar o masca. Insa, degeaba este ca si scos din cutie, de parca i-ar mai lipsi funda rosie, daca este un badaran sau mai putin inteligent. Deci, trebuie sa "lucrezi" si la astea : maniere si cultura generala. Nu avem nevoie doar de un balon de incredere care sa ne ia ochii - forma fara fond - ci trebuie sa ai o baza pe care sa "construiesti".

Poate ca suntem complicate si permanent nemultumite noi - femeile, dar din acest motiv ne si iubiti.:)) 

M-am decis sa scriu despre asta, pentru ca in fiecare zi intalnesc barbati destul de neglijenti, in comparatie cu femeile, mai ales in drumul spre serviciu cand ar trebui sa arati fresh. 

Mesaj catre barbati :
Subiectul poate fi dezbatut mult mai pe larg, credeti-ma ! Insa, daca te-ai regasit in cele de mai sus, este timpul sa faci o schimbare : jos bagajul, fruntea sus si pasi inainte catre .... the new you ! O sa ajungi sa ai varsta la care, schimbarile astea nu te vor mai ajuta atat de mult. 

Mesaj catre femei :
Felicitari femeilor care se respecta si stiu sa-si "certe" barbatii atunci cand se neglijeaza.

Dragi barbati,
Succes si sper ca pana la urmatoarea noastra intalnire, veti arata atat de bine incat sa nu-mi pot lua privirea de la voi. :)))

Enjoy this :

Sursa : Youtube


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu