Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Instagram ... by Facebook

Cu siguranta ati auzit despre una dintre cele mai recente achizitii facute de Facebook, si anume, Instagram, achizitie care a costat 1 miliard de dolari. Uau ! A lot of money !
Intrebarile care "bantuie" mintea tuturor (asa imi place sa cred) sunt de ce a fost efectuata aceasta achizitie ? /Care este strategia Facebook si cum va afecta rezultatelor financiare ? Doar despre asta vorbim, nu-i asa ?? PROFIT ! PROFIT !
Pentru cine nu stie : Instagram este o aplicatie creata de doi studenti ai universitatii Standford in 2010, care permite utilizatorilor sa efectueze diverse efecte fotografiilor facute cu telefonul mobil, iar apoi sa le posteze on line pe Facebook, Twitter, Flickr, Posterous si Tumblr. 
Conform datelor furnizate de companie, la sfarsitul anului 2011 erau incarcate peste 400 de milioane in Instagram, iar pana in prezent are peste 30 de milioane de utilizatori. A avut clar o evolutie fulminanta care nu putea trece neobservata ...si care se spune ca reprezenta o amenintare pentru Facebook. 

Care vor fi beneficiile Facebook in urma acestei achizitii ? 

Beneficiile :
  • va aduce clar un plus in ceea ce priveste listarea la bursa;
  • va creste atractivitatea retelei de socializare, mai ales in ceea ce priveste publicitatea pentru dispozitivele mobile -> determina cresterea numarului de utilizatori;
  • va ajuta la imbunatatirea serviciilor proprii;
Vom vedea cum va evolua din acest punct cea mai importanta retea de socializare...

Pana atunci sa ne bucuram de acest nou beneficiu.:)

Sursa poza : businessinsider.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu