Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 aprilie 2012

Ganduri si stari ...


O zi de sambata obisnuita. Te hotarasti sa iti petreci insa aceasta seara in fumul gros si inecacios al unui club, in compania unor prieteni, ascultand muzica live.
Clubul este ales. Pregatirile incep. Iti spui masca de club. Esti pregatita. Sau cel putin asta crezi. In tacerea noptii, observi ca astazi este luna plina. Clar. Vei avea parte de o zi deosebita. Prinzi curaj. Uiti tot ceea ce esti in viata de zi cu zi. Trebuie sa joci un rol.
Pentru inceput, totul se deruleaza ca si in alte seri de sambata : acelasi club, aceeasi companie si ... aproape aceeasi stare.
Ajungi in locul unei posibile pierzanii. Te gandesti : mai bine iti pierzi trupul sau sufletul ? Daca esti obligata sa alegi, atunci : trupul; ranile sufletului sunt mult prea dureroase.
Patrunzi cu pasi timizi in club. Instant priviri cercetatoare te scaneaza. Simti energia. Incerci sa o ignori. Atac energetic din stanga ta : doi ochi patrunzatori iti dezgolesc trupul cu un ranjet grotesc pe fata. Te gandesti pentru o clipa daca porti astazi lenjeria ta preferata, rosie. Iti revii. Arunci o privire dezgustata individului cu privirea nebuna. Goliciunea mintii lunii te si intristeaza.
Patrunzi cu mai mult curaj in zona unde se petrece actiunea. Scanezi incaperea si remarci : alcool, fum de tigara, goliciune.
Esti scanata : din nou. Incerci sa te aperi, dar sunt prea multi vampiri energetici. Renunti. Esti indiferenta si decizi sa te simti bine si responsabil asta-seara.Atmosfera se destinde. Se aud rasete si ai o stare euforica fara sa stii de ce. Mai conteaza ? Clar nu.
Deodata, distractia voastra atrage ca un magnet si incep tentativele din partea celor care se simt masculi feroce de a te cunoaste. Sunt banali, uneori chiar si penibili. Zambesti incercand sa transmiti mesajul : nu ma interesezi. In seara asta : nu-ti iese.
La un moment dat, o privire tandra, indreptata catre tine, face ca totul se se opreasca pentru o clipa in loc – o clipa ce ti-o doresti o eternitate. Initial, nu zaresti foarte bine purtatorul acelor ochi magnifici – NALUCA, dar simti ca este un barbat frumos, inteligent si cu maniere desavarsite. Trebuie. Nu are aceeasi energie ca si ceilalti indivizi. Esti doar tu si privirea lui. Trebuie sa-l vezi mai bine, sa-i simti tandretea ochilor sai. Prinzi curaj cu greu si gasesti un motiv pentru a te apropia mai mult de NALUCA. Doar fumul gros te mai desparte de trupul lui. Te citeste ca pe o carte, fila cu fila. Are grija si incearca sa-ti cucereasca doar privirea. Vrei sa ti se adreseze. El tace. Te priveste tandru si din cand in cand, isi musca buzele. Remarci ca buzele lui sunt senzuale si frumos conturate. Te intimidezi. Lasi privirea in jos. Te intorci si dansezi in continuare alaturi de prietenii tai. Speri insa ca va face el primul pas catre tine pentru a te cunoaste.
Astepti. Astepti. Clipele care se scurg par infinite. Nu-ti pierzi speranta. 
La un moment dat, simti mana calda a unui barbat in jurul mijlocului tau. Te intorci. Abia mai poti respira (iti zici ca este din pricina fumului). Este NALUCA la doar cativa centimetri de tine. Rosteste cateva cuvinte. Nu auzi nimic. Doi ochi negri iti zambesc. NALUCA se apropie sa-ti sopteaza ceva la ureche. Tremuri. Incerci sa nu-ti tradezi emotiile, dar trupul nu mai raspunde comenzilor tale. Esti pierduta. Din cuvintele rostite, intelegi ca este vorba de o invitatie la dans. Nu poti decat sa dai aprobator din cap si sa te abandonezi in bratele NALUCII.Fiind atat de aproape de tine, simti cum mirosul pielii sale iti inunda intreg trupul. Te-a fermecat deja. Parca plutesti.
Incerci sa mergi mai departe, dar ceva te opreste. Un gand iti invaluie atunci mintea : este real sau doar rodul imaginatiei tale, care tanjeste dupa altceva decat superficialitate ? In scurt timp, auzi un ticait care creste in intensitate. Intinzi mana si opresti alarma.
A fost doar un vis. Esti dezamagita. Inchizi ochii in speranta ca NALUCA este acolo, in ultimul sertar al mintii tale si incerci sa construiesti mai departe scenariu. In zadar. Trairile sunt diferite, nuantele sunt pastrate in taramul viselor.
Te trezesti. Trebuie sa te intorci la viata reala. Iti promiti insa ca vei avea parte de o intalnire completa cu NALUCA data viitoare.

Va doresc sentimente profunde si ganduri intense! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu