Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 ianuarie 2013

I'm a billionaire

Este incredibil cat de mult evoluam fara sa remarcam asta de cele mai multe ori. De exemplu, ne bucuram zilnic de beneficiile atator inventii, insa nu le mai apreciem la adevarata valoare.
Acum nu mi se mai pare ceva "anormal" sa vad copii de gimnaziu cu telefoane mobile, unii dintre ei avand chiar ultimele aparitii din domeniu, spre deosebire de vremurile in care am crescut si m-am dezvoltat eu (Doamne, ce caramida de telefon am avut initial, apoi cat de fericita am fost cand am trecut la telefonul -"telecomanda" Nokia din imaginea de mai jos).

Ce sa mai vorbim despre i-pad si alte gadgeturi. Eu inca mai am amintiri dureroase despre incercarile mele de a economisi banii de buzunar astfel incat sa-mi pot achizitiona un joc de TETRIS.

Astazi, am ajuns la nivelul la care poti sa afli informatii despre oricine doar utilizand motoarele de cautare .... Intotdeauna domnul "Goagal" isi face datoria.

Sa va explic de la ce a pornit acest articol... Saptamana trecuta, mi s-a intamplat de mai multe ori (3 ori - cam de multe ori intr-o saptamana) ca anumite persoane sa-mi spuna ceva despre mine fara ca eu sa-mi fi amintit sa le fi divulgat vreodata ... Si nu sunt o celebritate (cel putin nu inca... J), iar oamenii respectivi nu fac parte din cercul meu de prieteni.

Desi, sunt de parere ca "what happens in Las Vegas, stays in Las Vegas", m-am simtit datoare sa le rasplatesc staruinta.

Asadar, pentru toti "fanii" mei, am pregatit un interviu in exclusivitate in revista BILLIONAIRE.

In plus, nu pot sa nu le multumesc alor mei parinti si prieteni pentru sustinere. Datorita voua am ajuns aici.JJ

Pentru informatii suplimentare, va rog sa luati legatura cu specialistul meu de PR care va va ajuta si cu stabilirea unei intalniri in functie de disponibilitatea mea.

Va multumesc anticipat !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu