Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 martie 2012

Interviu in "exclusivitate" cu Richard Quest - CNN

In aceasta seara, obosita si un pic mai mult racita, fara a cauta un anume program TV, incep sa zapez. Vreau doar sa adorm mai repede, imi zic. Ma opresc pe Antena3 la emisiunea lui Mihai Gadea : Sinteza zilei. 
De ce ? Invitatul special este nimeni altul decat Richard Quest - faimosul jurnalist britanic, al carui nume este sinonim cu reteaua internationala CNN. Interesant. Decid sa-i ascult opiniile cu privire la criza, Grecia si bineinteles, la intrarea in spatiul Schengen si situatia monetara a Romaniei.
In acest moment, se spune ca este probabil cel mai respectat jurnalist din zona de business. Deci, nu puteam rata aceasta "interventie". 

Poate ca unii dintre voi nu stiu sau au uitat, dar acest celebru jurnalist a cam calcat stramb prin 2008, cand a fost arestat pentru ca se "plimba" cu droguri in buzunare in Central Park (New York) dupa ora de inchidere.
Richard a refuzat sa ofere informatii despre povestea din spatele incidentului si totul s-a finalizat cu 6 luni de consiliere. Normal.

Sa revenim insa la interviul acordat in "exclusivitate" lui Mihai Gadea. Lasand la o parte pronuntia fortata in engleza a moderatorului emisiunii, care mi-a lasat urme adanci pe creier, si traducerea defectuoasa in romana, invitatul a fost la inaltime : dinamic, spumos, gesticuland frenetic permanent, iar opiniile - destul de pertinente.

In ceea ce priveste exclusivitatea, dragii mei cititori, va anunt ca acest jurnalist a oferit un interviu acum fix 2 ani, nimeni alteia decat Andreei Esca tot despre situatia economica a Romaniei si criza, iar acesta a fost net superior celui de astazi.

Cat despre  incercarea celor de la Antena 3 de a oferi extraordinare "exclusivitati" jos palaria, insa mi-as dori ca acestea sa fie organizate mai bine si moderate de oameni mai bine pregatiti.

Nu sunteti de aceeasi parere ? 

Seara buna !

Sursa poza : REUTERS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu